Grunna coronapandemien og strenge retningslinjer har styret i Rubbestadneset bedehus avventa gjennomføring av årsmøtet denne våren.

Årsmøtet blir den 21.april klokka 19.00. Då det ser ut for at ein ikkje kan møtast fleire ilag med det første, er det blitt bestemt at styret sjølv gjennomfører årsmøtet. Dei som ønskjer å delta digitalt på møtet er hjarteleg velkommen til det, og vil sjølvsagt ha både stemme- og talerett.

Me kjem til å ha videooverføring av møtet på teams eller zoom. Dersom du ønskjer å delta på videooverføringa kan du senda ein epost til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. før 19.april 2021. Du vil då få ein e-post med lenkje til møte.

Me kryssar fingrane for at me kan møtast andlet til andlet på årsmøtet til neste år 🙂

-Bedehusstyret

Vipps, Rubbestadneset Bedehus: 125677
Rubbestadneset bedehus er ein viktig arena for folk i Rubbestadneset, frå dei heilt yngste, til pensjonistane som møtest i forsamlingshuset vårt regelmessig. Vanlegvis er det stor aktivitet i bedehuset gjennom heile året. For eit par år sidan hadde bedehuset over 110 ulike arrangement.

Bibeltimen i november er utsett inntil vidare. Me har ønskje om å få avvikla den i løpet av november eller i starten av desember. Det vil bli sett inn annonse i Bømlo-Nytt og det kjem melding her på nettsida. 

Marius.